T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Barbaros İlkokulu

KANTİN İHALE İLANI

OKULUMUZ KANTİN İHALESİ 01/11/2022 SALI GÜNÜ SAAT 16.00 DA  TEPEBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YAPILACAKTIR.

 

 

KANTİN İHALE İLANI

İLGİLİLERE DUYURU

 

1-      İHALE KONUSU HAKKINDA BİLGİLER:

Pazarlığa konu olan kantinin bulunduğu;

 

a)      Okul Adı                                                 : Barbaros İlkokulu Müdürlüğü

b)      Bulunduğu İlçe                                        : Tepebaşı

c)      Kantinin Muhammen Bedel Tespit

Komisyonunca belirlenen aylık ücreti     : 8.500,00 TL(SekizbinbeşyüzTürkLirası)

d)     İhalenin Yapılacağı Yer                          : Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

e)      İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat           : 01/11/2022 Salı Saat 16.00

f)       Öğrenci Mevcudu                                               : 970

g)      Sabit Tesis Bedeli                                                : Sabit Tesis Bedeli Mevcut Değildir.

h)      İhaleye iştirak edenler okullarda bulunan kantin, açık alan ve salonların işletme (Kiralama Şartnamesi ve eki genel şartlarının tüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar.)

 

2-      İhaleye katılmak isteyenler, ihale ile ilgili şartnameyi, ihalesi yapılacak olan Okul Müdürlüğünden temin edebileceklerdir.

 

3-      İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDE ARANACAK ŞARTLAR:

a)      T.C. vatandaşı olmak

b)      Yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak.

c)      Başka bir kantin işletiyor olmamak.

d)     İhaleye bizzat katılacaktır. (Vekalet ile ihaleye girilmez.)

e)      İhaleden men yasağı almamış olmak.

f)       Şirketler, dernekler, vakıf ve birlikler ihaleye katılamazlar.

 

4-      İHALE KOMİSYONUNA VERİLECEK EVRAKLAR:

a)      Yerleşim Yeri Belgesi (6 aydan eski olmamak)

b)      Nüfus Cüzdanı sureti (Muhtarlıktan veya Nüfus Müdürlüğünden)

c)      Adli Sicil ve Arşiv Kaydı Belgesi (6 aydan eski olmamak)

d)     Vergi Borcu olmadığına dair yazı.

e)      Okul ve Kantin yerini gördüğüne dair Yer Gösterme Belgesi(Okul Müdürlüğünden alınacaktır.)

f)       Adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına ve ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair belge. İlgili esnaf odasından (Eskişehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya Eskişehir Ticaret Odası) Başka Kantin İşlettiğinin ve İhaleden Men yasağı olduğunun anlaşılması halinde kira sözleşmesi tek taraflı fesih edilip kantin tahliye ettirilir ve geçici teminatı irat kaydedilir. (İhale ilanı süresince alınan evrak olmalı)

g)      Kantin kiralama ihalelerinde katılımcılardan, 05.06.1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre kantincilik alanında alınmış ustalık belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak, katılımcıların hiçbirinde ustalık belgesi bulunmaması durumunda işyeri açma belgesi, kalfalık, kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranır. (İhaleye Ustalık, İşyeri Açma, Kalfalık ve Kurs Bitirme Belgelerinin Asılları verilecektir.)

h)      Geçici teminat, Barbaros İlkokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliği hesabına aylık muhammen bedelin 8,5 aylık tutarının %3'üne (Yüzdeüç) tekabül eden 2.167,50TL.'nin (İkibinyüzaltmışyediliraellikuruş) geçici teminat olarak yatırıldığına dair dekont.

i)        İhalesi yapılacak olan Barbaros İlkokulu Müdürlüğü kantin ihalesine katılacak kişinin, servis taşımacılığını yapmadığına dair yazı. (Okul Müdürlüğünden alınacaktır. İhale ilanı süresince alınan evrak olmalı)

j)        SGK Prim borcu olmadığına dair yazı

5-      İhaleye katılmak isteyen gerçek kişi katılımcılar 4. maddede yer alan belgeleri hazırlayarak bir dosya içerisinde 01/11/2022 Salı günü saat 16.00'ya kadar Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bölümü'ne  teslim edeceklerdir. Ustalık, İşyeri Açma, Kalfalık ve Kurs Bitirme Belgelerinin Asılları ile birlikte bir adet fotokopileride dosyaya eklenecektir. İştirakçilere evrak teslim alındı belgesi verilecektir.

6-      İhaleye, ihale şartlarını taşımayanlar kabul edilemez.

7-      Bu ilan 20/10/2022 Perşembe günü saat 09:00'dan, 31/10/2022 Pazartesi günü saat 16:30'a kadar, Barbaros İlkokulu Müdürlüğü ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sayfalarında ve ilan panolarında asılı kalacaktır.

8-      İşletme süresi sona ermeden kendi isteğiyle kantin işletmesini bırakan veya fesih yoluyla bıraktırılan kantin işletmecisinin kendisi, eş ve çocukları ile 2.derecedeki kan ve sıhri hısımları aynı okulun yeni yapılacak kantin ihalesine katılamazlar.

9-      Taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla basit ve nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar ve kamu haklarından yoksun bırakılanlar ihalelere katılamazlar.

10-             Kiracı değişiminden dolayı, kantine önceki kiracı tarafından yapılan tüm tesis masrafları,      kullanım süresi ve amortisman da dikkate alınarak, Okul Aile Birliği, varsa ilgili oda temsilcisi (Kuruluş) ve gerektiğinde bilirkişi katılımıyla oluşan komisyonca takdir edilen meblağ, eski kiracıya yeni kiracı tarafından ödenecektir. Bilirkişi Komisyonunca tespit edilen değerlendirme raporuna göre okul kantinindeki demirbaşlar için  takdir edilen amortisman miktarı 58.800,00TL. (Ellisekizbinsekizyüzlira)

    

 

İHALE KOMİSYONU

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.10.2022 - Güncelleme: 21.10.2022 11:59 - Görüntülenme: 2142
  Beğen | 0  kişi beğendi