T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Barbaros İlkokulu

KENAN DEMİREL'İN VEDA MESAJI

Kenan DEMİREL'in veda mesajı

Değerli arkadaş, kıymetli dost ve sevgili öğrencilerim;

   

18/09/2014 tarihinde başladığım; Barbaros İlkokulu Müdürlüğü görevimden yeni görev yerim olan Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğü görevine başlamak üzere ayrılıyorum.

En yeni yaptığımız öğretmenler kurulu toplantısında ‘Bambu Orkide’nin gelmesi Barbaros’ta yolu buluşanlar listesine geçtiğimin ve unutulmayacak anılarımız arasına girdiğinin habercisi gibiydi. Barbaros eğitim ailesine ve tüm paydaşlarımıza üstün gayret ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 Görevde bulunduğum süre içerisinde sizlerle birlikte güven, huzur ve dayanışmayla çalıştık. Tüm bu sürede her anını iyilik ve güzelliklerin filizlenmesi ve boy vermesi amacıyla birlikte çabaladık, emek verdik. Hayatın karşımıza çıkardığı her durum da yaşantımıza yeni anlam ve değerler katmanın gayretinde olduk. Bilhassa öğretmenlerimize ve öğrencilerimize müteşekkirim. Okulumuzda ulaşılan her başarıda, her güzellik ve iyilikte sizlerin takdire değer büyük emekleri var. Tüm paydaşlarımızın bize verdiği destek, güven, yüklediği sorumluluk,  kattığı enerji bize birlikte başarmanın büyük mutluluğunu ve onurunu yaşattı. 

Şunu da belirtmeliyim ki Barbaros İlkokulu’nda görevlendirilen arkadaşımızın da devraldığı bayrağı daha da ileriye taşıyarak, yeni bir bakış, yeni bir heyecan getireceğinden şüphem yoktur. Hepinizi hayatın sizlere her daim iyilikler taşıması dileklerimle saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Hakkımız varsa bizden yana helâl olsun, sizlerden de helâllik diliyorum.

Sağlıklı ve güzel bir yaşam dileğiyle, sevgiyle kalın. 

01/08/2023                                                                                                   Kenan DEMİREL

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.08.2023 - Güncelleme: 02.08.2023 12:19 - Görüntülenme: 464
  Beğen | 1  kişi beğendi